Wednesday, 27 June 2012

Backgrounds

Hohooooohoi... Apa khabar anda semua. Hari ni takde topik apa2 untuk dibincangkan, jadi hari ni saya cuma buat entri tentang background je lah ye. Kalau nak teruskan baca tengok, teruskan. Kalau taknak teruskan, sila tekan butang X yang bila kita hover warna merah tu. Saya tak kata dia warna merah sebab kat google chrome saya ni dia warna kuning. Tak caye? Ni buktinya.


Haaaaaaaaaa... Dah caye dah? Ok, kita sambung topik kita pada hari ini. Tengok gambar kat bawah ni.


Ni yang gambar Naruto background desktop.


Yang ni pulak background untuk Google Chrome. Haha. Desktop ngan Google Chrome Naruto. Saya bukan obses dengan Naruto kay. Background2 ni yang tetapkan kakak saya. Saya tak tukar sebab saya takde idea nak tukar gambar apa. Tapi, gambar Naruto tu cantik apa. Takdelah nampak gedik sangat. Kan kan kan. Kat bawah ni Mozilla Firefox. Biasa je. Mana boleh nak tukar kan.


Bawah ni pulak Internet Explorer.


Hahaha. Biasa je kan. Tujuan saya letak gambar dua tu adalah hanya untuk memanjangkan entri je. Haaaahahahahaha...Haaaahahahahaha... {gelak jahat}. Ok, tengok bawah ni pulak.


Ni pulak gambar loading masa nak masukkan gambar background desktop tu. Saya saja je snip sebab takde keje. Tunggu dia loading lembab sangat. Yang lain loading cepat je. Ok, tengok bawah ni.


Hahahahaha. Cuba teka bila saya snip benda ni. Haa... lagi satu, saya nak tunjukkan naga yang saya design.


Hohoho. Comel tak. Nak design gak? Tekan SINI atau kalau nak terus ke game naga ni, tekan SINI. Dah main bagitau saya kay.
Kalau korang nak tahu, semua gambar ni saya snip guna Snipping Tool. Then, dah snip, save je lah. Korang ada ke tak benda Snipping Tool ni. Kalau ada, korang boleh buat macam saya, snip sana-sini. Kalau takde, saya tak dapat nak bantu. Sebab Snipping Tool ni memang dah sedia ada kat komputer saya ni. Saya tak tahu lah kalau boleh download. Korang try lah cari. Saya malas la nak cari. Hehehe...


Ni logo Snipping Tool kat taskbar komputer saya ni. Kalau korang ada gak benda cam ni, apa lagi , mari kita snip sama-sama. Tapi, benda ni takde kat taskbar, saya yang letak sendiri kat taskbar. Ok lah, say nak kena chow dulu, bye......

1 comment:

  1. singgah sini.. wah warna warni blog awak.. hehe.. :)

    ReplyDelete